Dagboek van Philippa/ Philippa's diary
Email: Philippa.den.hollander@freeler.nl                                   Last update: 30-08-04 23:19.

Home

Voorwoord

Publicatie

Dagboek

Fotoalbum

Weblog

Boodschap

Bloedwaardes
 
English version:

Summary

Publication

Open letter

Photoalbum

Leave a Message

Maandag, 30 augustus 2004
René schrijft.
Het is alweer een tijdje geleden dat ik het dagboek heb geschreven. Gelukkig is er niets dan goeds te melden. Philippa is weer fulltime schoolkind vanaf vorige week woensdag. Ze geniet met volle teugen van de contacten met haar vriendjes en vriendinnetjes. Hier met haar vriendinnetje Tali.

De kinderen in de klas zijn erg lief voor Philippa; wij blijven toch een beetje bezorgd dat er kinderen op school zijn die 
Philippa kunnen pesten omdat ze er anders uitziet vanwege haar kale koppie. Tot op heden merken wij daar gelukkig niets van. Philippa kan het niets schelen; vanmorgen toen ik haar naar school bracht hing ze haar petje op de kapstok en ging zo de klas in, zonder enig gevoel van schaamte voor haar uiterlijk. En terecht ! Ze ziet er hartstikke cool uit met haar stekeltjes! Nu maar hopen dat het geen rage wordt op school !
Morgen moet Philippa weer bloed prikken in het ZZZ. Waarschijnlijk moet ze donderdag beginnen met de onderhoudsbehandeling. Dit horen wij woensdag van de Oncoloog.
Aanstaande vrijdag is het Dolle Dingen Dag; een dagje Dolfinarium te Harderwijk, verzorgt door de Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen. Wij zijn met het hele gezin uitgenodigd. Dat wordt dus gezellig !