Dagboek van Philippa/ Philippa's diary
Email: Philippa.den.hollander@freeler.nl                                   Last update: 10-10-04 23:58.

Home

Voorwoord

Publicatie

Dagboek

Fotoalbum

Weblog

Boodschap

Bloedwaardes
 
English version:

Summary

Publication

Open letter

Photoalbum

Leave a Message

Zondag, 10 oktober 2004
René schrijft.
Gisteren was het feest voor Philippa én om iedereen te bedanken die ons de afgelopen maanden heeft bijgestaan, ondersteund en meegeleefd. Wij zijn een dag later nog steeds zeer onder de indruk van alle warmte die wij hebben mogen ontvangen. Het was –zoals de kinderen zeggen- een supergezellige dag. Dit alles is onder andere te danken aan Ruud die voor de kinderen een fantastische disco/ karaoke heeft georganiseerd én natuurlijk de moeders die vrijwel de hele dag kinderen hebben geschminkt in vlinders, pierot’s en andere schattige creaties. De spontane hulp in de catering was zeer welkom gezien het grote aantal gasten die aanwezig waren.
Verder waren wij zeer onder de indruk van de cadeaus die wij hebben mogen ontvangen. In het bijzonder de tafellakenset die ons gezin heeft gekregen van een aantal ouders van school met de hierop geborduurde tekst: “Even if it’s a lovely day or a bad day, when we’re sitting at the table all together it’s always a special day” heeft ons diep geroerd.

Zoals wij hadden vermeld op de uitnodiging wilden wij graag donaties ontvangen voor de Cliniclowns omdat Philippa in het ziekenhuis zo veel plezier hieraan heeft beleefd. Het is voor mij een eer om te mogen vermelden dat de totale opbrengst op dit moment al bijna € 400,- is ! Mede namens de Cliniclowns allemaal hartelijk bedankt voor jullie gulle gaven.

Ten slotte willen wij een ieder nogmaals bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen om deze dag tot een absoluut onvergetelijke dag te maken.

Wij hebben een kleine selectie gemaakt van alle foto’s die zijn gemaakt; deze zijn te zien in het fotoalbum op deze site.