Dagboek van Philippa/ Philippa's diary
Email: Philippa.den.hollander@freeler.nl                                   Last update: 07-07-04 22:58.

Home

Voorwoord

Publicatie

Dagboek

Fotoalbum

Weblog

Boodschap

Bloedwaardes
 
English version:

Summary

Publication

Open letter

Photoalbum

Leave a Message

Woensdag, 7 juli 2004
René schrijft
Gisteren zijn Philippa en ik weer naar het AMC geweest voor weer een stukje chemokuur. Aangezien het een 6 uurs infuus betreft kregen wij van tevoren te horen dat Philippa voor één nacht zou worden opgenomen. Al snel blijkt dat dit misschien mee gaat vallen; als alles goed verloopt mag Philippa diezelfde dag nog naar huis ! Thuis heeft Rhian al Emla geplakt op de huid over de PAC, dus als we aankomen kan Philippa gelijk aangeprikt worden. Het gaat deze keer gelukkig in één keer goed en Philippa gaat gelijk na terugkomst op de zaal even een dutje doen. Ik heb maar weer de buggy meegenomen naar het AMC; als Philippa genoeg energie heeft dan gebruik ik de buggy als transportmiddel voor de weekendtas en de laptop. De laatste keer hadden wij tijdens een dagbehandeling de auto op de gratis parkeerplaats bij de faculteit gezet (voor de ingewijden P4), echter tegen de tijd dat we naar huis mochten was deze uitgang al afgesloten. Uiteindelijk moesten wij dus helemaal buitenom het AMC lopen om bij de auto te komen. Op een gegeven moment kon Philippa echt niet meer lopen en was ik genoodzaakt om haar op mijn schouders te nemen (ze is nu ruim 18 kg), terwijl ik ook de laptop wat klusspulletjes van Philippa vast had. Vandaar de buggy...

De kuren verlopen tot nu toe erg goed; Philippa is niet erg misselijk maar wel erg snel moe. Haar bloedbeeld wordt behoorlijk beïnvloed, maar ze is gelukkig nog niet in aplasie geraakt. Philippa eet na haar dutje samen met de andere kinderen in de speelkamer. Het is voor de kinderen even een moment om samen iets te doen; erg belangrijk omdat de meeste kinderen de hele dag in en om het bed verblijven. Maar eerst gaat Philippa haar zandtekening afmaken die ze de vorige keer is begonnen.

 

Philippa heeft vandaag haar zelfgemaakte T-shirt aan die ze heeft gekregen van Carla, de moeder van Sem. Zoals belooft een foto van haar creatie:

Kralen rijgen.....

Opa en oma komen nog even langs; altijd gezellig....

 

 

Rond 20:15 is Philippa’s kuur klaar en mogen we naar huis. Als we uiteindelijk rond 21:30 thuiskomen gaat Philippa gelijk slapen. Het was een vermoeiende dag maar gelukkig mogen we thuis in ons eigen bedje slapen.