Dagboek van Philippa/ Philippa's diary
Email: Philippa.den.hollander@freeler.nl                                   Last update: 02-06-04 23:15.

Home

Voorwoord

Publicatie

Dagboek

Fotoalbum

Weblog

Boodschap

Bloedwaardes
 
English version:

Summary

Publication

Open letter

Photoalbum

Leave a Message

Woensdag, 2 juni 2004
René schrijft.
Het eerste wat Philippa wil doen na het ontbijt en haar ochtend’badje’ is rondjes fietsen door de gang. Ze heeft door hoe veel vrijheid ze hiermee heeft en we gaan dan ook steevast naar de plaats waar je een foto van jezelf kan maken en vervolgens kan versturen via de mail. Natuurlijk gaat er weer een berichtje naar Opa en Oma.

Vandaag zijn ook de Clini Clown weer langsgekomen. Philippa zat in haar stoel toen ze binnenkwamen dus ze hadden haar niet gezien. Vervolgens startte een zoektocht naar Philippa door de twee clowns.

“Nee, ze ligt niet ín bed.....”

”en ook niet er onder ....”

”waar zou ze toch zijn ?.....”

”óh!, dáár is ze !......”

”ben jij Philippa ?.....”


”ja, we hebben je eindelijk gevonden ! Wat fijn dat je niet de hele dag in je bedje hoeft te liggen!”

En Philippa geniet met volle teugen.
Later die ochtend is het schooltijd. Omdat Philippa niet naar school mag in verband met de Chemo in het infuus besluit de juf dat ze dan maar les op de kamer komt geven. Even later komt ze terug met de leermiddelen en mag ik iets voor mijzelf gaan doen voor een uurtje. Als ik terug kom is ze net de laatste opdracht aan het doen uit het boek “waar is Wally ?”.

Na al deze inspanningen is Philippa volledig uitgeput en gaat ze een dutje doen. ’s Middags komen Opa en Oma nog even langs. Natuurlijk weer op de mini bakfiets door de gang en bij ieder zebrapad even stoppen om een oud omaatje of opaatje over te laten steken (het leken de Cliniclowns wel, die opa en oma van je). Philippa mist haar broertje Joshua verschrikkelijk veel en omdat Francesca en Isabella de laatste tijd vaak uit logeren zijn geweest spreken we af dat Philippa binnenkort een paar daagjes bij Opa en Oma mag logeren samen met Joshua. Vlak voor het slapen gaan praat Philippa nog even met mama door de telefoon. Gelukkig gaat alles goed thuis en mogen wij morgen weer naar huis.
Nog even om te bewijzen dat oma goed overweg kan met de digitale camera een foto van Philippa en mijzelf: