Dagboek van Philippa/ Philippa's diary
Email: Philippa.den.hollander@freeler.nl                                   Last update: 23-05-04 23:37.

Home

Voorwoord

Publicatie

Dagboek

Fotoalbum

Weblog

Boodschap

Bloedwaardes
 
English version:

Summary

Publication

Open letter

Photoalbum

Leave a Message

Donderdag, 20 mei
René schrijft.
Hemelvaart. Iedereen is vrij en het is mooi weer. Philippa wil graag met één van haar vriend(inne)tjes spelen. Inji is thuis is was nét iets moois aan het maken voor Philippa. Het is echt ontroerend om te zien hoe vaak die twee aan elkaar denken. Wij brengen Philippa weg naar Inji om daar te spelen. Joshua mag even bij Rosabel spelen dus wij nemen de kans waar om te gaan shoppen in Batavia stad. Wel lekker rustig met ‘maar’ 3 kinderen winkelen. Aan het eind van de middag halen we Philippa weer op. Ze heeft het erg naar haar zin gehad bij Inji. Als we thuiskomen staat Philippa’s vriendinnetje Renée voor de deur. Ze wil graag bij Philippa spelen. Natuurlijk is ze van harte welkom en ze gaan heerlijk met z’n allen in de achtertuin spelen.

Renée’s moeder Inge is hulpmoeder op school en neemt de kans waar om tussendoor samen met Philippa wat lesjes te doen. Philippa geniet van alle aandacht.

Het geeft een goed gevoel dat ondanks haar afwezigheid van school Philippa nog steeds zulke goede contacten heeft met haar vriendjes.