Dagboek van Philippa/ Philippa's diary
Email: Philippa.den.hollander@freeler.nl                                   Last update: 23-05-04 23:40.

Home

Voorwoord

Publicatie

Dagboek

Fotoalbum

Weblog

Boodschap

Bloedwaardes
 
English version:

Summary

Publication

Open letter

Photoalbum

Leave a Message

Vrijdag 21 mei
René schrijft
Vandaag ons eerste echte uitje sinds we zijn begonnen met Philippa’s behandeling. Het lijkt een eeuwigheid geleden, maar eigenlijk is het ‘pas’ 2 maanden geleden (23 maart) dat we de uitslag van het onderzoek te horen kregen. Een raar idee hoe je de tijd ervaart onder dit soort omstandigheden.
We vertrekken
om 9 uur; we hebben met vrienden van ons uit Lelystad afgesproken elkaar bij Burger’s  Zoo te ontmoeten. Het is vrij druk in het park; het is immers “tweede hemelvaartsdag”, veel mensen nemen een extra vrije dag. Toch is het goed te doen; er staan geen echte rijen en de kinderen kunnen zelf alles zien zonder dat ze voortdurend opgetild hoeven te worden. Philippa zit de laatste dagen erg goed in haar vel en is vol energie, dus we besloten om af te zien van de door ons gereserveerde rolstoel. Echter, het is erg heuvelachtig in het park, dus binnen no time zat Philippa op mijn schouders. In ieder geval een goede work-out voor mij; de spierpijn in mijn benen heeft mij nog enkele dagen hieraan herinnerd. Ik heb wat foto’s ingeplakt om een beeld te vormen van de dag.

Waar is Nemo ?


Hoe heet de haai ook al weer ?

Wilde beesten...


En dikke beesten.
Aan het eind van de dag hebben de kinderen nog heerlijk in de supergrote speeltuin gespeeld van het park. Daarna zijn wij nog even langs geweest bij onze vrienden in Varsselder Veldhunten (ik hoop dat ik het goed heb gespeld). Rond 21:30 hebben wij de terugreis weer aanvaard en moe maar voldaan kwamen wij na een lange dag weer thuis.