Dagboek van Philippa/ Philippa's diary
Email: Philippa.den.hollander@freeler.nl                                   Last update: 11-01-05 22:34.

Home

Voorwoord

Publicatie

Dagboek

Fotoalbum

Weblog

Boodschap

Bloedwaardes
 
English version:

Summary

Publication

Open letter

Photoalbum

Leave a Message

Dinsdag, 20 september 2004,
René schrijftWe zijn weer terug van ons weekje Drenthe. Zondagavond zijn wij terug gereden vanuit ons huisje in Drouwenerzand terug naar Lelystad. Wij hebben erg genoten; vooral de kinderen zijn erg aan hun trekken gekomen in het attractiepark dat bij het bungalowpark gelegen is. Het was een perfecte manier om even weg te zijn van de dagelijkse rompslomp, die met name de afgelopen maanden voornamelijk in het teken stond van Philippa's ziekte en behandeling.

Helaas hadden wij op de heenreis een tegenvaller met de auto; op nog geen 25 Km van Lelystad stonden wij met pech langs de weg; stoom onder de motorkap etc. De wegenwacht heeft ons terug naar Lelystad gesleept alwaar wij de auto in reparatie hebben gedaan. De wegenwacht vreesde dat het de koppakking is (bij onze 6-cilinder zijn dit er twee!). Op weg terug naar Lelystad hebben wij een huurauto geregeld bij KAV (een 9-persoons bus) die keurig bij de Renault dealer werd afgeleverd. Al met al konden wij met slechts 3 uur vertraging onze weg vervolgen. De rest van de vakantie hebben wij dus met een enorme KAV bus Drenthe onschadelijk gemaakt. Teruggekomen in Lelystad hebben wij te horen gekregen dat de koppakking gelukkig gespaard is gebleven en dat de reparatie wat dat betreft gaat meevallen.

Woensdag gaan wij weer voor een consult met de oncoloog. Wij zijn erg benieuwd hoe het met de bloedwaardes is van Philippa na deze week....